A client’s room is in Cheshire Life!

I’m having a happy day: Cheshire Life have chosen to feature one of the rooms I’ve designed in a client’s house in Bramhall. Please read the article here:

I’ve really enjoying working on this home.  The homeowners are both in the medical profession with two children and they wanted their house to be reorganised and decorated in a bright, optimistic style.  The dining room was first; they wanted a bo-ho look in here and the room also needed to double up as a book room.  We had fitted cupboards made from Paul Ward Joinery and chose dark grey walls and woodwork as a backdrop to the bright Kantha quilt:

Next, with all the books relocated into the dining room we were able to turn the dark, neglected office into a bright playroom for the children:

We then tackled the lounge, which was dark and north-facing.  We added a bright palm tree wallpaper from Cole and Son with splashes of bright yellow and turquoise.  It now feels like summer all year round:
We are tackling the kitchen next so watch this space!!  It’s been great fun working with clients who love a bit of colour!  It has certainly made my winter bright and cheerful…

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply